" F l o w e r "

Mrs Flower "Cikdayahh"

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Our Society}
Thursday, March 21, 2013 | 6:11 PM | 0Comment

Assalamualaikum

Today. Aku nak cita sikit pasal Facebook, Twitter, Instagram, Blogger n whatever about recent trend lah. Masing2 mengejar hot skrg. Like sana like sini, follow sana, follow sini. Bajet sana, bajet sini. Huh! Wht the motive baut this fenomena? Huh! Tak paham aku. Ohh! Mybe nak popular kot kan? Tak pa lah. Itu rezeki. Mybe kalau hot boleh dpt duit kot.. Hmm! O.o mybe?


Tapi kebanyakan manusia.. Bila dah nak up, dorang akn sombong. Bkn smbong sikit, mengalahkan aretis pon ada. Menyampah aku! Konon bz lah. Kalau U to mcm Taylor Swift n Hairul Azreen laen lah.! Jangan sombong sangat, kalau tak da kami takda lah hot U to. Stakat kenal kat lappy tp kluar rumh tak kenal baik tak pyah. Takdenye org nak serbu U mcm org serbu TY n HA to. I want you to know! I hate this bajet person. Wah! nak speaking! Kadang2 edit gmbar smpai tak kenal muka. Dalam FB punya lah comey. Kalah TY! Opppsss! No no... Kalah model. Tapi bila F2F. Mak aiii. Makcik jual nasi lemak lahhh. Tapi kalau dah nature n baka cantik, comel, hensem, kacak n ect. U buat lah apa pun. Memang akn cntik lah. So! Bersyukur oke! Disamping tu, gunakan kecantikan tu kearah kebaikkan. #takenoteplease


Oke. The end. Cukup utk hari ni kot. Hehe. Thanks 4 read this nonsense entry! Hah? peeps.