" F l o w e r "

Mrs Flower "Cikdayahh"

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




MISS YOU SO MUCH}
Tuesday, February 12, 2013 | 6:09 AM | 0Comment

Assalamualaikum.

Nak update entry ni. Bila tengok blog aku dah macam bersawang ja. Aku rasa mcm boring nak tengok entry yang sma. So! Aku nak update pasal kekasih hati aku. Huhu!
Act.. aku tak da kekasih hati pon. Yela aku ni mana ada orang yang suka. (ceh ayat nak mintak penampaq tu). Oke! Back to the topic. Nak cakap pasal sorang mamat sombong ni. Haha! Tahu la hensem pun kan. Jgn la smbong sangat. Tak kemana pun hensem tu. Kalau excdent pecah muka tak da org yang nak suka dah. so! Masa tengah smpurna ni, cari la someone yang dpt tima kita apa ada kita. Tapi ada jugak org hensem n smpurna dari segi fizikal ni suka permainkan hati orang!

Sakit hati bila kita dipermainkan kan? Sakit sangat. Sampai rasa mcm nak nangis jaa. Act,mmg dah nangis pun. Tak sangka org yang nmpak baik mcm tu bolh permainkan org. like seriously! Mmg beci bila ada rasa rindu dlm aty ni. Rasa macam nak jerit bg semua org tau yang kita tengah sakit rindu. Perempuan tak elok kejar lelaki, sbb perempuan ni lembut. Yang si kaum adam ni pun kalau dah ada org yang syg tu,jgn la sia-siakan org tu. Sbb kalau nak cari mmg susah.


Tak banyak org yang sedar, pasangan dy syg gila kat dia, sbb!!!!! Haaa! Sbb dy tak da prasaan! Perasaan apa? Prasaan syg laa. Kalau dy syg kita, dia akn dpt rasa yang org tu btol2 iklas atw tak. Hmm!
Dalam dunia ni, mmg senang nak sukakan ssorg tu, bila kita dah dpt dia, kita akn syg kan dia. Tapi perkara yg paling susah sangat ialah nak melupakan someone tu. Susah sangat-sangat. Aku mals nak cita banyak. Nnty jadi gossip liar pulak kan. Haha! Bajet retiss pulak.
Oke! That’s all peeps. Thanks for reading stalker.

Mood : Rindu tahap gaban. :’)