" F l o w e r "

Mrs Flower "Cikdayahh"

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Miss that moment}
Wednesday, February 6, 2013 | 3:45 AM | 0Comment

Assalamualaikum all.

Nak cita something ni. Hmm! Act aku rindu sangat dekat someone ni. Huh! Rindu tahap gaban ok. Dah lama dia tak msg aku. Tak tahu kenapa. Dia dah tak suka aku ka? Haiiy. Dulu dia mmg slalu buad aku skit hti. Tapi sejak tahu n2013 ni, dia laen sangat. Dia caring sangat. Tiap2 hari aku msg dgn dia. Bahagia lha kan. Hehe. Tapi now dah seminggu dia tak msg aku. Call apatah lg kan. Dulu kalau tak da krdit pon dia akn anta 'call me back' atw what eve lah. Tapi skrng.. Aku pon tak tau nak judge dia mcm mna.


Aku suka cara dia. Sebab dia jenis sombong. Seriously sombong gila. Sebab tu susah skit nak lepaskan dia,hehe. Tapi tak pa lha kalau org tak suka kita tak boleh lah paksa kan. Kita cinta pada yang cinta,kita rindu pada yang rindu,kita setia pd yang setia,kita kasih pada yang sayang,tak salah kalau nak cari pasangan,tapi biarlah pada yang sudi,bukan meraih pd yang simpati. Kan? Ceyywahh. Hahaha.

For the last I want to tell you that we'll never get a second chance if we're never appreciate the first opportunity. If we already got the people that love us,we must take care of her all our heart. Because, there were no people who can afford her place. Please take note. Thanks 4 reading dear.