" F l o w e r "

Mrs Flower "Cikdayahh"

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Sambutan Hari Raya}
Friday, August 31, 2012 | 7:16 AM | 0Comment

Assalamualaikum semua...

Aku nak cita pasal Hari Raya aku taun ni..hmm taun ny kurang meriah skit mybe sebab i'm a big girl now.haha first day raya aku raya dgn family n atuk/nenek aku ja. sebb cousn aku smua blk umh tok ke-2 dpa..haha. aku? hmm kmpung blh mak aku lg meriah dri ayh aku.. jauh! 

Budak cute baju Hijau to aku la (haha)
Ini pic aku n spupu aku.
(leader of kid)

Big family..huhu walaupun nmpak skit tapi klu dah brkmpul rmai2 mmg meriah la.. nak pecah rumh to..haha aku yng paling comel to la.. haha parasan~.. gmbar ny d'ambil time rya ke-2.. raya ptma tak smua yang blk.. nak p rya rumh sedara smpat lg snap pic fmily..huhu bestt~

me n Zahirah (lovely cousin)


Bila dah smpai kat destinasi, snap pic lg huhu..kami mmg kaki amik gmbar..hehe sbb to untung dpt sepupu sepapat yg sma hobi..muehehe! nak cita pasai duit rya mmg mnyedihkn la.. makin besar mkin skt.. huh! 50 pon tak sampai.. but! JANJI DAPAT SUDAHH!

Me Hidayah Achik
Lastly is...ME huhu.. bju raya aku warna pink sbnarnya.. hehe..actually aku tak suka pakai kebaya.. baju kurung sdah memadai..hee~ urgent sbb to pkai jgkk..tp tak pa jnji elok..haha elok ka? 
Ok to ja yg aku nak cita.. Thnks 4 reading this text. even tak pnting pon aku nak share kmriahn ny dgn ampa smua haha... Thanks a lot yah...love you all :-*

 





Budak cute baju Hijau to aku la (haha)
Ini pic aku n spupu aku.
(leader of kid)

Big family..huhu walaupun nmpak skit tapi klu dah brkmpul rmai2 mmg meriah la.. nak pecah rumh to..haha aku yng paling comel to la.. haha parasan~.. gmbar ny d'ambil time rya ke-2.. raya ptma tak smua yang blk.. nak p rya rumh sedara smpat lg snap pic fmily..huhu bestt~

me n Zahirah (lovely cousin)


Bila dah smpai kat destinasi, snap pic lg huhu..kami mmg kaki amik gmbar..hehe sbb to untung dpt sepupu sepapat yg sma hobi..muehehe! nak cita pasai duit rya mmg mnyedihkn la.. makin besar mkin skt.. huh! 50 pon tak sampai.. but! JANJI DAPAT SUDAHH!

Me Hidayah Achik
Lastly is...ME huhu.. bju raya aku warna pink sbnarnya.. hehe..actually aku tak suka pakai kebaya.. baju kurung sdah memadai..hee~ urgent sbb to pkai jgkk..tp tak pa jnji elok..haha elok ka? 
Ok to ja yg aku nak cita.. Thnks 4 reading this text. even tak pnting pon aku nak share kmriahn ny dgn ampa smua haha... Thanks a lot yah...love you all :-*

 





newer post older post